Canal de Prevenció FREMAP

Ets a:

Contingut de la pàgina

Ús obligatori de màscara.

20 de maig de 2020.

Esta orde té per objecte regular l'ús obligatori de màscara per part de la població.

A l'efecte del que disposa la present orde, s'entendrà complida l'obligació a què es referix l'apartat anterior mitjançant l'ús de qualsevol mena de màscara, preferentment higièniques i quirúrgiques, que cobrisca nas i boca. S'observaran, si més no, les indicacions de les autoritats sanitàries sobre el seu ús.

L'ús de màscara serà obligatori en la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobe obert al públic, sempre que no siga possible mantindre una distancia de seguretat interpersonal d'almenys dos metres.

Seguix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulte la versió descarregable en format PDFen pdfEste enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conéixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per a accedir i/o compartix-ho: "https://prevencion-va.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

AGENDA

Octubre 2020
Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Llegenda de colors:
Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

Filtre d'esdeveniments per:
Anar a l'inici de la pàgina