Canal de Prevenció FREMAP

Ets a:

Contingut de la pàgina

Acord de la Conferència Sectorial de Comerç Interior, sobre pautes i recomanacions sanitàries per a exercir l'activitat comercial. Resolució de 16 de juny de 2020

24 de juny de 2020.

Les comunitats autònomes i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme acorden considerar les següents mesures com recomanacions o pautes a tindre en compte per les mateixes en relació amb les condicions sanitàries dels comerços. Es tracta, de les mesures que s'han vingut posant en pràctica durant tota la crisi del coronavirus i que han demostrat la seua eficàcia i han resultat indispensables per a garantir la higiene i la seguretat en l'activitat comercial i en el procés de compra pel consumidor.

Accedix al resum. Format PDFen pdfEste enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

 

Seguix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conéixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per a accedir i/o compartix-ho: "https://prevencion-va.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

  AGENDA

  Octubre 2020
  Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
  1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31

  Llegenda de colors:
  Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

  Filtre d'esdeveniments per:
  Anar a l'inici de la pàgina