Canal de Prevenció FREMAP

Ets a:

Contingut de la pàgina

Nota sobre l'ús de productes que utilitzen radiacions ultraviolada-C per a la desinfecció del SARS-CoV-2.

26 de juny de 2020.

La situació de pandèmia per la COVID-19 ha generat unes necessitats de desinfecció molt superiors a les habituals, cosa que ha portat aconseguisc nombroses peticions d'informació sobre la comercialització, l'eficàcia i seguretat de l'ús d'equips dotats de fonts de llum UV-C per a desinfectar l'aire, superfícies, locals, edificis o productes enfront de SARS-CoV-2, per això, el Ministeri de Sanitat fa una sèrie d'observacions que es plasmen en el document que li indiquem a continuació:

Accedix al resum. Format PDFen pdfEste enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

 

Seguix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conéixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per a accedir i/o compartix-ho: "https://prevencion-va.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

  AGENDA

  Octubre 2020
  Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
  1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31

  Llegenda de colors:
  Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

  Filtre d'esdeveniments per:
  Anar a l'inici de la pàgina