Canal de Prevenció FREMAP

Ets a:

Contingut de la pàgina

“Mesures d'higiene i prevenció” a aplicar en la fase I de desescalada.

11 de maig de 2020.

Entre les principals mesures establides per esta orde cal assenyalar, una sèrie de mesures per a garantir la protecció dels treballadors en el seu lloc de treball, així com per a evitar la concentració de persones en determinats moments.

S'establixen una sèrie d'activitats i àmbits a què és aplicable esta orde, entre d'altres, l'àmbit del comerç detallista i de prestació de servicis; concessionaris d'automoció, les estaciones d'inspecció tècnica de vehicles i els centres de jardineria i vivers de plantes siga quina anara la seua superfície d'exposició, així com les entitats concessionàries de joc públic d'àmbit estatal; activitats d'hostaleria i restauració; servicis socials; educació; ciència i innovació; biblioteques; museus; pràctica esportiva; produccions audiovisuals; hotels i establiments turístics; turisme actiu i de naturalesa.

Les mesures referides a l'àmbit laboral, s'inclouen en el Capítol I, secció 2a, articles 3 a 7 de l'orde, en concret, són “Mesures d'higiene i prevenció”. Per bé que es fa referència a mesures específiques per a algunes activitats o sectors al llarg de la citada orde.

Seguix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.Consulte la versió descarregable en format PDFen pdfEste enllaç s'obrirà en una finestra emergent.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conéixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per a accedir i/o compartix-ho: "https://prevencion-va.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

AGENDA

Octubre 2020
Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Llegenda de colors:
Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

Filtre d'esdeveniments per:
Anar a l'inici de la pàgina