Canal de Prevenció FREMAP

Notícies

Ets a:

Contingut de la pàgina

Webinar de Fundació Filia: El somie com a base de la productivitat

dijous 16 de septembre tindrà lloc la tercera jornada del “Seminari Tècnic sobre el Benestar Psicoemocional dels Treballadors”, que fa la Fundació Filia d'Amparo al Menor en col·laboració amb AMAT. Una iniciativa emmarcada dins del Pla d'Activitats Conjuntes, que té com a objectiu ajudar a previndre i reduir les Contingències Professionals i Comuns en les empreses.

La tercera conferència en línia, "El somie com a base de la productivitat", serà impartida per Eduard Estivill, neurofisiòleg i Especialista Europeu de Medicina del Somie. Des de la prudència que encara exigix la situació epidemiològica, la jornada es farà en format streaming.

Este Seminari està dirigit a professionals de les àrees de Recursos Humans, Prevenció de Riscos Laborals i Responsabilitat Social Corporativa.

Les inscripcions es faran de manera gratuïta en la següent pàgina web: https://seminariosaludpsicoemocional.com/el-sueno-como-base-productividad

AGENDA

Setembre 2021
Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Llegenda de colors:
Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

Filtre d'esdeveniments per:
Anar a l'inici de la pàgina