Canal de Prevenció FREMAP

Ets a:

Contingut de la pàgina

Actualitzada l'“Estratègia de detecció precoç, vigilància i control de COVID-19” (11 d'agost de 2020)

El Ministeri de Sanitat ha actualitzat, amb data 11 d'agost, l'“Estratègia de detecció precoç, vigilància i control de COVID-19” de 9 de juliol.

L'actualització incorpora nous criteris entre els quals es destaca:

 • Canvis en els criteris de notificació de casos per les comunitats autònomes.
 • Les autoritats sanitàries podran establir altres alternatives per a l'aïllament de persones desplaçades fora de la seua localitat de residència en el moment del diagnòstic.
 • Es revisen els criteris de garbellat amb proves PCR.
 • S'inclou un nou model de declaració responsable per als contactes que es troben desplaçats fora del seu lloc de residència.

En el següent annex es descriu de manera detallada els canvis introduïts en la nova versió d'11 d'agost, pel que fa a l'anterior de 9 de juliol.

Per a més informació sobre els criteris que les empreses han de considerar per al manege dels casos i contactes, pot consultar-se el següent vídeo.

Seguix-nos també en LinkedIn si vols que et mantinguem informat.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FREMAP posa a disposició d'empreses i treballadors l'espai web “Coronavirus. Què has de conéixer?” amb enllaços a informació oficial publicada, vídeos divulgatius i cartells informatius sobre el coronavirus. Punxa per a accedir i/o compartix-ho: "https://prevencion-va.fremap.es/Parallax/coronavirus/index.html".

  ​​f

  AGENDA

  Octubre 2020
  Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
  1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31

  Llegenda de colors:
  Color de fons dels dies en què hi ha jornades Jornades, Color de fons dels dies en què hi ha tallers Tallers i Color de fons dels dies en què hi ha d'altres Altres.

  Filtre d'esdeveniments per:
  Anar a l'inici de la pàgina