AULA VIRTUAL

DE PREVENCIÓ FREMAP

WEBINAR

curs

TuSalud

FREMAP, en seu firme compromís amb la salut, ha generat un nou espai per a empreses i treballadors dirigit a promoure la millora de la salut, conscienciant i facilitant criteris i ferramentes per a seu posada en pràctica. A través de diferents sessions en línia, podràs comptar amb l'experiència i ajuda dels nostres millors professionals, configurant així el teu propi itinerari de salut.

Fa un pas més cap la teua salut i actíva-t
T'esperem!

Prevenció de Riscos Laborals: Actualíza-t!

Conscienciats amb la importància de l'especialització tècnica i d'afavorir el nivell més alt a cada una de les especialitats, posem al teu servici diferents continguts i sessions en línia en què, de la mà dels nostres especialistes, podràs trobar les últimes actualitzacions i novetats legislatives, així com la seua aplicació pràctica. !No t'el perdes!

curso1

E-LEARNING

anar a l'i-learing

Els i-learning fets per FREMAP, són activitats de divulgació enquadrades en el Pla General d'Activitats Preventives de la Seguretat Social presentat per FREMAP. Estan dirigits a les nostres empreses associades i al seu personal dependent, així com als treballadors autònoms adherits. La inscripció no comporta cost i està limitada per la disponibilitat del butlletí d'inscripció que figura en cada convocatòria.

  • 1. Està accessible durant un període ampli de temps.
  • 2. Et connectes quan tu decidixes.
  • 3. Tu decidixes el temps que dediques en cada sessió.
  • 4. Pots repassar els continguts.
  • 5. Coneixes el teu progrés a través de la plataforma.
  • 6. La teua participació se certifica en el moment, una vegada que superes l'avaluació.