AULA VIRTUAL

DE PREVENCIÓ FREMAP

WEBINAR

curs

TuSalud

FREMAP, en seu firme compromís amb la salut, ha generat un nou espai per a empreses i treballadors dirigit a promoure la millora de la salut, conscienciant i facilitant criteris i ferramentes per a seu posada en pràctica. A través de diferents sessions en línia, podràs comptar amb l'experiència i ajuda dels nostres millors professionals, configurant així el teu propi itinerari de salut.

Fa un pas més cap la teua salut i actíva-t
T'esperem!

Prevenció de Riscos Laborals: Actualíza-t!

Conscienciats amb la importància de l'especialització tècnica i d'afavorir el nivell més alt a cada una de les especialitats, posem al teu servici diferents continguts i sessions en línia en què, de la mà dels nostres especialistes, podràs trobar les últimes actualitzacions i novetats legislatives, així com la seua aplicació pràctica. !No t'el perdes!

curso1

E-LEARNING

anar a l'i-learing

Els i-learning fets per FREMAP, són activitats de divulgació enquadrades en el Pla General d'Activitats Preventives de la Seguretat Social presentat per FREMAP. Estan dirigits a les nostres empreses associades i al seu personal dependent, així com als treballadors autònoms adherits. La inscripció no comporta cost i està limitada per la disponibilitat del butlletí d'inscripció que figura en cada convocatòria.

  • 1. Està accessible durant un període ampli de temps.
  • 2. Et connectes quan tu decidixes.
  • 3. Tu decidixes el temps que dediques en cada sessió.
  • 4. Pots repassar els continguts.
  • 5. Coneixes el teu progrés a través de la plataforma.
  • 6. La teua participació se certifica en el moment, una vegada que superes l'avaluació.

La iniciativa de desenvolupar un pla de sensibilització que promoga la reducció de la sinistralitat laboral part de la necessitat de complementar la formació i informació que reben les persones treballadores amb tècniques, ferramentes i activitats que fomenten la integració de la prevenció en el seu quefer diari, així com la seua conscienciació per a complir les normes de seguretat i salut a la faena.


Amb este tipus d'activitats volem potenciar i motivar l'adopció de rutines segures i saludables en els entorns laborals.


Així mateix, a través d'estes “Unitats de sensibilització”, FREMAP pretén facilitar l'accés i la participació de les persones protegides per la mútua a les bones pràctiques que desenvolupem en el Pla d'Activitats Preventives de la Seguretat Social.


Per a obtindre el certificat de participació en les “Unitats de sensibilització”, no es requerix la realització de cap tipus d'avaluació.

UNITATS DE SENSIBILITZACIÓ

anar a l'i-learing